2013. augusztus első hete

Korosztály: Alsós
Élettéma:
Evangéliumi portrék – a négy evangélista elbeszélésében
Bibliai téma:
A négy evangélista: Máté, Márk, Lukács, János
Igeszakasz:
A négy evangélium
A foglalkozás címe:
Négyen Krisztusról
Üzenet/téma:
Négyen írták le Jézus történeteit. Ugyanarról a Krisztusról tesznek bizonyságot, mégis másképpen. Mindannyian mások vagyunk, mégis Krisztusban, Isten egyszülött Fiában kaptunk szabadítást és megtartást.
Aranymondás/kulcsige:
Térjetek meg, mert elközelített a mennyek országa. (Máté 4,17) Jézus Krisztus az Isten Fia. (Márk 1,1) Az Emberfia azért jött, hogy megkeresse és megtartsa az elveszettet. (Lukács 19,10) Nincs senkiben nagyobb szeretet annál, mintha valaki életét adja barátaiért . (János 15,12)

365 bibliai történet: Nincs különálló bibliai lecke az evangéliumok szerzőiről. Fontos mégis, hogy róluk is kapjanak hírt a gyerekek. Augusztus hónappal újra előkerülnek az evangéliumok történetei. Hónaponként egy-egy élettéma köré csoportosítva, mintha egy gyülekezeti gyermek bibliaiskola indulna. Ennek bevezetésére szolgál az első óra.

Mindezek a tartalmak, és a hozzájuk tartozó dokumentum letöltése már csak előfizetőink részére érhető el! Előfizetéshez kattintson ide!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .