Úton útfélen – kiegészítő készlet: piac, vár, zsinagóga

,
Úton útfélen – kiegészítő készlet: piac, vár, zsinagóga

Úton útfélen – kiegészítő készlet: piac, vár, zsinagógaMiklya Zsolt – Votin Dóra

bibliai társasjáték 8-99 éveseknek

Az Úton útfélen társasjáték kiegészítő készlete az alapkészlettel együtt használható. 36 db útvonalkártya bővíti a játékteret: köztük ismert és új útelemek, új tárgy- és eseménymezők találhatók. A játékosok minden játék elején maguk építik a játéktábla úthálózatát, ahol a Bibliából is ismert állatokat, növényeket, tárgyakat kell a játék során megkeresni. Három új helyszín teszi összetettebbé és változatosabbá a játékot, melyek a templom mellett kisebb alközpontokat alkotnak: A piacon költőpénzt lehet szerezni az útra, ami jól jön, ha fizetni kell a vámnál, a fogadóban vagy a templomban. A várban erőpontokat lehet gyűjteni, ami segít a rablókkal szembeni harcban. A zsinagógában egy bibliai kérdésre kell válaszolni, amivel bölcsességpontokat lehet gyűjteni, ami megkönnyíti az utat. 72 db új kvíz-kérdés teszi próbára a játékosok bibliaismeretét.
Legnépszerűbb társasjátékunk kiegészítő készlete most kibővítve és új köntösben jelent meg újra: színes, jól áttekinthető játékszabály, képes korongok, kemény doboz, több bibliaismereti kérdéskártya. A nagyobb doboz arra is alkalmas, hogy az alapkészlettel együtt mindent ebben a tároljunk.

Kapható a keresztény könyvesboltokban és megrendelhető itt a web-boltunkban.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .