2012. január harmadik hete

Korosztály: Óvodás
Élettéma: A világ, amiben élünk – Genezis
Bibliai téma: Nóé
Igeszakasz: 1Móz 6-9
A foglalkozás címe: Isten megment a bajtól
Üzenet/téma: Isten szereti teremtményeit: az állatokat és az embert is. Jobban szereti, mint amennyire haragszik rá, ha rosszat tesz.
Aranymondás/kulcsige: Vigyél be a bárkába minden élőlényből kettőt-kettőt, hogy életben maradjanak veled együtt. (1Mózes 6,19)
365 bibliai történet: 5-7*

Mindezek a tartalmak, és a hozzájuk tartozó dokumentum letöltése már csak előfizetőink részére érhető el! Előfizetéshez kattintson ide!

2 hozzászólás
  • mlmoni
   mlmoni says:

   Kedves Csilla,
   A KateTéka több éven keresztül „ingyenesen” működött, ám ez az ingyenesség, több holland egyházi szervezet segítségével jöhetett létre. Ugyanis egy ilyen honlapot fenntartani több millió forintba kerül évente. A szomorú szerintem az a gondolkodás, hogy nem becsüljük meg a szoláglat tevőinket: aki keresztény, dolgozzon ingyen, sőt teremtse meg a szolgálata lehetőségeit. Kedves Csilla, köszönjük, hogy ilyen hálás mindazért, amit tettünk és teszünk a hitoktatás ügyében.
   Miklya Luzsányi Mónika alapító főszerkesztő, aki éveken keresztül egy fillért sem kapott (és most sem kap) a KateTékáért

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .