Linkgyűjtemény – további ötletekhez

Folyamatosan frissülő linkgyűjtemény, mely a katechézis különböző területein szolgálók Internetes forrás, illetve háttéranyag keresését kívánja segíteni.

A Módszertani ötletek olyan linkeket tartalmaz, melyek a katechézis végzéséhez adnak módszertani segítséget. Itt az elméleti háttér leírásán keresztül a konkrét, gyakorlati ötletekig kívánunk anyagokat gyűjteni az Interneten található, használható segédletek közül.

A Játékok rovat játékgyűjtemények, online játéktárak linkjeit tartalmazza. Ezek a játékok nem mindig konkrétan a hitoktatáshoz készültek, de a gyűjtemények egyes részei kreatívan alkalmazhatóak a katechézisben is.

A Könyvek, cikkek rovat olyan Interneten elérhető (olvasható vagy letölthető) anyagokra mutató linkeket tartalmaz, melyek hasznos háttérsegítséget nyújthatnak a katechézisben tevékenykedők számára.

Az Illusztrációs anyagok rész a mindennapi munka támogatását kívánja elősegíteni. Olyan honlapokra mutató linkeket gyűjtünk itt össze, ahol idézetek, történetek, mesék, képek, stb. találhatóak.

Az Egyéb rovat nem elkülönülten kezel egy-egy típusú segédanyagokat tartalmazó honlapot, hanem olyan átfogó, általános honlapokat sorol föl, melyeken belül többféle segédanyag, információ is megtalálható.

Használati jog típusa:
Az általam (mint szerző, közzétevő által) feltöltött anyag engedélyem nélkül kereskedelmi forgalomba nem hozható.
Valamint:
a szerző engedélyével belső használatra, oktatási célra sokszorosítható, másutt azonban nem publikálható.
0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .