BIBLIA Tours Utazási Iroda

, Életkorok:  felsős, ifis, 
Képesség területek:  nyelvi feladat, játék, gondolkodtató, logikai feladat, 
Szervezési formák:  hittanóra, ifjúsági alkalmak, távoktatás, digitális tananyag, 
Tudomány területek:  módszertani segédanyag, 
Multimédia:  kép, galéria, digitális oktató anyag, 

Utazzon velünk! Válasszon minket! Messze földön a legjobb ár-érték arány nálunk! Egyedi kívánságokat is teljesítünk! Tértől és időtől független útvonalak! Találja meg a megfelelő szállást a megfelelő áron a BIBLIA Tours segítségével! Nincs ötlete, hogy hol szálljon meg? Hadd segítsünk! Szálloda? BIBLIA Tours! Számos pozitív vendégértékelés. Könnyen és gyorsan. Spóroljon a szállás árán. Kezdje itt a keresést. Kihagyhatatlan ajánlatok az utazni vágyóknak! TOP ajánlatok! Last minute lehetőségek! Árak, időpontok, férőhelyek a honlapon.

Minden útról itt tájékozódhat: www.bibliatours.biblia

Levélcím: bibliatours.topajanlatok@biblia vagy bibliatours.lastminute@biblia

Nyitókép forrása

 

TOP ajánlatok:

1. Nosztalgia-utak! Archív térképen bejelölt útvonalak újra-felfedezése: Egyiptom, Nílus-mente, Etám és Szukkót, a Vörös-tenger partvidéke. Szállás saját sátrakban, nomád stílusú étkezéssel, megkóstolhatja a nílusi sügért! Gyaloglást kedvelőknek ideális az Etám-pusztai távolság. Látnivalók: Salamon király vidéki pihenőjének feltételezett helye, valamint Sámson tartózkodási helye az étámi sziklahasadékban, miután rókákkal felégettette a filiszteusok gabonatábláit. Info: www.bibliatours/etam.oszovetseg

 

 

2. Falusi vendéglátás egész évben! Jeruzsálemtől D-re, mintegy 8 km-re fekvő tanyámon szelíd háziállatok társaságában szállást kínálok komfortos istállómban. Nagy sétákat tehetnek a feltűnően gazdag és termékeny vidéken. Hatalmas birkanyájakkal fotózkodhatnak! Lehetőség van birkatejből készült autentikus ételek kóstolására, vásárlására. Utazás egyénileg vagy bérelt szamáron. Éjszakai csillagnézés távcsővel! Filmvetítés az üstökösökről! A honlapon még több infó!

 

 

3. Interaktív pihenés: a nap egyik felében élvezze a fogadóm kényelmét, finom ínyencségeit, a másik részében válasszon OKJ-s tanfolyamaink közül: masszőr, betegápoló, diétás szakember. Gyakorlati és elméleti képzés pihenéssel egybekötve! Támogatónk a „Szamaritánus Mentőszolgálat”, ahol tematikus előadásokat hallgathatnak tapasztalt ápolók segítségével. Ételkóstolók bio- és organikus hozzávalók felhasználásával.

 

 

4. Kettő az egyben! Nyelviskola és turizmus. Legyen a vendégünk egyhetes/kéthetes turnusokban. Legjobb nyelviskolánk helyszíne: Sineár földje, a Tigris és Eufrátesz folyók alsó folyásának vidéke, Babilónia bölcsője. Anyanyelvi szintre fejlesztjük nyelvtudását az archív és a modern nyelvekben egyaránt! Szabadidős programkínálatunkból fakultatív lehetőségek közül választhat. A néprajz iránt érdeklődőknek fakultatív programnak kínáljuk a téglakészítés és a téglaégetés korabeli műhelyének megtekintését. Nyelvvizsgára előkészítés is megoldható.

 

5. Rövid- és hosszútávú sétákra invitáljuk Önt olyan hatalmas gyümölcsösbe, ahol megtalálható a világon minden gyümölcsfa, termésével együtt. Az alma kivételével minden gyümölcs megkóstolható. Érintetlen környezet, madárdal! Forrásvíz! Gyönyörű látványt nyújtanak az itt levő fák, a fákon pedig evésre alkalmas gyümölcsök. Van egy folyó, amely ellátja vízzel a kertet. Ez a folyó itt szétágazik, és négy folyó lesz belőle, ezt a pontot is érinti tervezett sétaútvonalunk. Szaporító anyagot is árusítunk, mellyel ön is megkezdheti kertészeti hobbijának felvirágoztatását. Termelje meg a saját konyhájára való gyümölcsöt! Legyen hobbikertész!

 

LAST minute lehetőségek

 

6. Gasztronómiai fesztivál! Kovásztalan kenyér piknik! Ez a kenyérféle a nomád és félnomád, de a letelepedett népeknek is naponkénti tápláléka volt. Mivel gyorsan elkészül, váratlan látogatók esetén „megmenti” a háziasszonyt. Autentikus zsidó ételek! 3 napos rendezvény látványkonyhával, svédasztalos ebéddel! Elhivatott pékek mutatják be a munkafolyamatot. Helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért ne habozzon a regisztrációval! kivonulas@oszovetseg címre várjuk jelentkezését

 

7. Falumúzeumunkban szállást és ellátást adunk, gyékényfeldolgozó üzemünkbe látogatást szervezünk. Igény esetén tanfolyam megszervezését is vállaljuk. A déli gyékény sokféle célra használható. A kész termékekhez hozzájuthatnak a Nílus parti vásáron jutányos áron. A folyómenti gyékénytelepen a növény egy részét feldolgozzák (pl.: gyékényszövet, kosár, bölcső). Látni fognak egyéb, gyékényből készült termékeket is. Gyékényarató és -feldolgozó munkát szakszerűen ellátó családi vállalkozás vendégei lesznek… Bemutatótermükben széles választék várja Önöket.

 

 

8. Lakodalmas mulatság, vidám hétvége Kánában! Mondja ki itt a boldogító IGEN-t! Mindent megszervezünk: szállás, étkezés, ajándékok. Egyedi borkínálatunk a ház külön ajándéka. (Kiskorúaknak musttal kedveskedünk.) Köszönőajándék: „Kána” feliratú borospohár. Kreatív fotózásra lehetőséget kínálunk korabeli kőedények mellett. Egyházi és polgári szertartásra ünnepélyes helyszínt biztosítunk. Esküvői ruhakölcsönző a közelben!

 

 

9. A népi mesterségek szerelmeseinek vissza nem térő alkalom! Sártaposás, vályogvetés, rőzsegyűjtés, rőzsehordás, szőlőkapálás, aratás sarlóval, kévegyűjtés, hagymaszedés egy helyen! A szakma fortélyaira Boáz gazda, a legendás mezőgazdász oktatja a résztvevőket! Szerszámot, munkaruhát biztosítunk. Igazi falusi hangulat, retró-érzés, időutazás. Egyhetes és 10 napos turnusok!

 

 

 

Rövid, képes, interaktív bemutatónk elérhető itt:
BIBLIA Tours Utazási Iroda ajánlata

Önnek kell megfelelően párosítania a kínálatot. Ha jól megoldja a feladatot, ajánlatunkból kedvezménnyel választhat. A kedvezmény mottója: MINDENKOR ÖRÜLJETEK!

További HATALMAS NYEREMÉNYAKCIÓ:

Bónuszkedvezmény minden felismert történetért,
ami a Bibliában szerepel, és kapcsolatba hozható az utazás helyszínével.

 

Képek forrása:

 1. Nílusi sügér
 1. Juhnyáj
 1. Mentőautó-bemutató
 1. Babiloni zikkurat
 1. Édenkert
 1. Macesz készítése
 1. Déli gyékény
 1. Kőedények Galileából (Kr. u. 1. szd.)
 1. Kévét gyűjtögetők Palesztinában

 

 

Készítette: Farkas Ferencné Pásztor Ilona
Használati jog típusa:
 • Az általam (mint szerző, közzétevő által) feltöltött anyag engedélyem nélkül kereskedelmi forgalomba nem hozható.
 • Valamint:
 • a szerző engedélyével belső használatra, oktatási célra sokszorosítható, másutt azonban nem publikálható.
0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .