Szeretettel üdvözlünk!

Kedves Katetéka-olvasók!

Sok viszontagság után szeretettel üdvözlünk benneteket újra a KateTékán. Reméljük, megújult weblapunkon is otthon fogjátok érezni magatokat, és megtaláljátok, amiért idejöttetek. Több ezer játék, feladat, óravázlat és program közül választhatjátok ki, ami a következő hittanórán, gyerekfoglalkozáson, ifin vagy játékdélutánon a segítségetekre lesz.

A tájékozódásban segít a keresőrendszer, és segítenek a fölső menüsorokban nyíló ablakok. Külön figyelmetekbe ajánljuk, a Bemutatkozás, GYIK ablakokat, ahol a KateTéka új rendszeréről olvashattok. 2015-től a weblap működtetését csak a felhasználók támogatásából tudjuk finanszírozni, így a honlap egyes szolgáltatásai előfizetéshez kötöttek. Erről az Előfizetés ablak alatt tájékozódhatsz.

Regisztráció nélkül is megtekinthetitek a nyitó oldal bejegyzéseit, amin az aktuális hírek mellett jelenleg a Nézőpontok című sorozat játékait, feladatait közöljük. Letöltéshez és feltöltéshez már regisztrációra van szükség, és mivel a weblap új szerverre került, a régi regisztrációt is meg kell újítani. Ettől ne ijedj meg, keresd meg inkább a GYIK „Hogyan regisztráljak?” kérdését.

Minden olyan problémával nyugodtan fordulhatsz hozzánk, amelyben a weblap információi nem tudtak segíteni. Bizalommal nyitjuk meg új webtékánkat, bízva benne, hogy áldást közvetít kicsik és nagyok számára egyaránt.

A KateTéka csapata

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .