01. Gyerekek a Bibliában – tábori napok hattól tizenkét éves korig

A nyári szünetben elérkezik a táborozások ideje. Minden gyülekezet más, másként tervezi a gyerektáborait. Vannak, akik messzire mennek, és legalább egy hétig ott is maradnak. Mások egy közeli tanyára viszik ki a gyerekeket, és lehet, hogy csak egy hosszú hétvégét töltenek ott. Megint más gyülekezetek napközis tábort tartanak, a gyerekek nem alszanak ott, és lehet, hogy csak fél napig tart a foglalkozás.

Éppen ezért most nem egy meghatározott tábori programot adunk közre, hanem olyan tábori napokat, amelyekben mindenféle ötlet és szervezési forma van, hogy mindenki ki tudja válogatni azt, ami legjobban illik a gyerekcsoportjához, illetve a lehetőségeihez.

 

A növényszövés például egy gyülekezeti táborban, de egy családi kiránduláson is kedvelt játék lehet gyereknek és felnőttnek egyaránt.

Kép forrása

 

 

 

A bejegyzés megtalálható a Segédanyagok/Bibliai lapozgató menüpont alatt, a „Gyerekek a Bibliában” c. sorozatban: https://kateteka.hu/segedanyagok/bibliai-lapozgato/

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .