28. Hol akarod megenni a húsvéti vacsorát? – További ötletek és variációk
grafika © Bódi Kati
Arcos és alakos szendvicsek
Kreatív húsvéti konyhát rendezhettek be gyorsan és egyszerűen, ha a különböző kenyérszeletekkel és nyersanyagokkal szendvicsalakokat és -arcokat készítetek. A tojás, sajt, baromfipárizsi, csirkemellsonka, valamint a saláta, uborka, paradicsom, paprika, retek rengeteg formai lehetőséget ad.
- Készülhetnek tanítványarcok – az arcokból össze lehet rakni egy tanítványtálat.
- Készülhetnek bárányarcok vagy teljes alakos bárányok (gyapjú = reszelt sajt) – a bárányalakokból össze lehet rakni egy báránytálat salátalevelekre.
- Készülhet nyuszi- vagy csibekirakó is – zöld salátagyepre.
grafika © Bódi Kati
A további tartalmak, és a hozzájuk tartozó dokumentum letöltése már csak előfizetőink részére érhető el! Előfizetéshez kattintson ide!
A tanmenetet, óraterveket és a további ötleteket megtalálod a Segédanyagok / Hittan 2 menüpont alatt: https://kateteka.hu/segedanyagok/hittan-2/
Hagyjon egy választ!
Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!