Pages Navigation Menu

A kalászszedő Ruth

A KALÁSZSZEDŐ RUTHTábori programterv és feladattár Ruth könyve alapján Itt az igazi nyár, kezdődik az aratás. A legjobb időszak, hogy a gyerekekkel feldolgozzuk Ruth történetét. Ehhez nyújt segítséget ez a tábori program, melyben bőségesen találunk interaktív feladatokat az élményszerű feldolgozáshoz. Év közben sokszor nincs idő egy­egy komolyabb, hosszabb tevékenységre, ráadásul teremben kicsit nehéz ismerkedni a gabonával, csépelni, kenyeret sütni. De nyáron minden más! A táborban, vagy ha csak egy délutánunk van, már akkor is sokkal több az idő, ki lehet menni akár a tarlóra kalászt szedegetni is…

A programterv sajátossága, hogy végigveszi a könyv minden fejezetét, melyek a tábor természetes tagolását adják: az „idegenbe” való megérkezés napja után négy napon át egy-­egy fejezet kerül feldolgozásra, majd az elutazás, az áldással való távozás napja következik. A segédanyag rajzos mellékleteket, a motivációt­értékelést segítő színes matricákat is tartalmaz, és jól kiegészíthető a Ruth kalászai c. satírozós cerka­füzettel.

Megvásárolható a keresztény könyvesboltokban, vagy megrendelhető a webboltunkban.

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .