Kapcsolati, önismereti, egzisztenciális intelligencia

 

Hálabefőtt

Ezt a játékot késő már most elindítani, hiszen egy éves készülést igényel. De a következő évre éppen időben vagytok a játékindításhoz. A teremben helyezzetek el egy nagyobb befőttesüveget, amit akár ki is díszíthettek közösen. Az év folyamán, ha valami olyan dolog történt, amiért a gyerekek hálát adnak Istennek, írják fel egy kis cetlire, és dobják be a befőttesüvegbe. Szilveszterkor vegyük majd elő a hálabefőtteket, és elevenítsük fel a jó dolgokat.

Persze mindez emlékezetből is megoldható. Mindenki felír egy cédulára valamit, ami ebben az évben történt, és hálára indítja őt, majd bedobja a befőttesüvegbe. Majd egymás után húznak a résztvevők egy-egy „hálafalatot” az üvegből. A húzó felolvassa, az író pedig kommentálhatja a cédulára írt dolgot.

Forrás

 

A további tartalmak, és a hozzájuk tartozó dokumentum letöltése már csak előfizetőink részére érhető el! Előfizetéshez kattintson ide!

A Sokrétű játékok sorozat adventi bejegyzéseit megtalálod a Segédanyagok / Sokrétű Játékok / Sokrétű ünnepek, téli ünnepkör menüpont alatt.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .