15. Maszkok papírtányérból

,

Vizuális-térbeli intelligencia

 

Február a farsang ideje, ami nem idegen a zsidó kultúrától sem, hiszen púrim ünnepén jelen van az alakoskodás. Leginkább Eszter könyvének szereplőit jelenítik meg, de mi lehetünk lazábbak, bármilyen bibliai történethez kapcsolódó jelmez és maszk szóba jöhet.

A maszkkészítés egyik könnyű módja, ha papírtányért használunk, hiszen ott adva van a kör vagy félkör és a kissé kidomborodó forma. A kilátásnak elég egy apró kis lyukat fúrni (eshet máshova a nyílás, mint a maszk rajzolt vagy applikált szeme). A fejünkre szalaggal, kalapgumival erősíthetjük, vagy az arcunk elé tarthatjuk a maszkot, amire jó megoldás, ha hurkapálcát, spatulát vagy erős szívószálat ragasztunk celluxszal a papírtányér hátsó oldalára.

Eszter királyné

Forrás

 

 

 

Korona egyszerűbben

A forrásoldalon képes elkészítési útmutató is található.

Forrás

 

 

 

A további tartalmak, és a hozzájuk tartozó dokumentum letöltése már csak előfizetőink részére érhető el! Előfizetéshez kattintson ide!

A Sokrétű játékok sorozat új bejegyzéseit megtalálod a Segédanyagok / Sokrétű Játékok / Vizuális-térbeli intelligencia menüpont alatt.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .