Pages Navigation Menu

37. Szabadok vagytok? – További ötletek és variációk

A Bibliából jöttem

A közismert Amerikából jöttem c. játék mintájára játszhatjátok, szabadon átismételve ezzel az év bibliai történeteit. Egy-egy pár készül fel a mutogatásra, a következő módon: Kiválasztanak egy történetet a tanévben megismertek közül, és a történetből is választanak egy szereplőt. Nem fontos a főszereplőt, de azért felismerhető legyen. Lehet állat is, pl. a születéstörténetből a szamár. A bemutatkozásnál most a szereplő két fontos tulajdonságát kell megnevezni, majd bemutatni őt pantomimes mozgással is.

Pl. Szóban: A Bibliából jöttem, öreg vagyok, és Jeruzsálemben élek. (Simeon) Mozgással: a templomba megy, és Mária vagy József kezéből átveszi a kisbabát.

 

A további tartalmak, és a hozzájuk tartozó dokumentum letöltése már csak előfizetőink részére érhető el! Előfizetéshez kattintson ide!

 

 A tanmenetet, óraterveket és a további ötleteket megtalálod a Segédanyagok / Hittan 3 menüpont alatt: http://kateteka.hu/segedanyagok/hittan-3/

Hozzászólások

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..