Pages Navigation Menu

28. Hol akarod megenni a húsvéti vacsorát? – További ötletek és variációk

Arcos és alakos szendvicsek

Kreatív húsvéti konyhát rendezhettek be gyorsan és egyszerűen, ha a különböző kenyérszeletekkel és nyersanyagokkal szendvicsalakokat és -arcokat készítetek. A tojás, sajt, baromfipárizsi, csirkemellsonka, valamint a saláta, uborka, paradicsom, paprika, retek rengeteg formai lehetőséget ad.

  • ●   Készülhetnek tanítványarcok – az arcokból össze lehet rakni egy tanítványtálat.
  • ●   Készülhetnek bárányarcok vagy teljes alakos bárányok (gyapjú = reszelt sajt) – a bárányalakokból össze lehet rakni egy báránytálat salátalevelekre.
  • ●   Készülhet nyuszi- vagy csibekirakó is – zöld salátagyepre.

Bárányos nyuszis szendvicsKép forrása

A további tartalmak, és a hozzájuk tartozó dokumentum letöltése már csak előfizetőink részére érhető el! Előfizetéshez kattintson ide!

A tanmenetet, óraterveket és a további ötleteket megtalálod a Segédanyagok / Hittan 2 menüpont alatt: http://kateteka.hu/segedanyagok/hittan-2/

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.