Pages Navigation Menu

06. Ugye megmondtam? – További ötletek és variációk

Nevettető játék
Nevető gyerekekA történetben többen többféleképpen nevetnek. Sára egyenesen arról panaszkodik, hogy „kinevet mindenki”. Rendezzetek most nevettető párbajt, amiben részt vesz mindenki:

A gyerekek felállnak egymással szemben két sorban, és páronként farkasszemet néznek (pislogni nem szabad). Aki elneveti magát, kiesik. A bent maradók új párokat alkotnak, és folytatják a párharcot. Az új párok már tapasztalt harcosok, ők arcjátékkal vagy más mozdulatokkal is próbálhatják megnevettetni a másikat (beszélni, hangot adni nem szabad). Ki bírja legtovább, úgy, hogy komoly marad? Ő a legvégén, mint győztes, nevessen egy nagyot.

Játék forrása, jobbnál jobb nevettető játékokkal.

Kép forrása

A további tartalmak, és a hozzájuk tartozó dokumentum letöltése már csak előfizetőink részére érhető el! Előfizetéshez kattintson ide!

 

A tanmenetet, óraterveket és a további ötleteket megtalálod a Segédanyagok / Hittan 2 menüpont alatt: http://kateteka.hu/segedanyagok/hittan-2/

Hozzászólások

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..