12. A teremtés napjai – sajtosdobozból

,

Vizuális-térbeli intelligencia

 

A vizuális intelligenciájú gyereket érdekli, hogyan alakíthatók a hétköznapi tárgyak „műalkotásokká”. Sok esetben ezek újrahasznosított anyagok, ami a természeti intelligenciájú gyerekeknek (és mindenki másnak is) fontos lehet. A következő hetekben különböző hétköznapi alapanyagokból készülő alkotásokat mutatunk be, amelyeket a gyerekek is el tudnak készíteni.

Sajtosdobozok

A kockasajt kör alakú doboza igen sokféleképpen felhasználható. Alapként általában magát a dobozt használjuk, amit érdemes előre begyűjteni, vagy a konyhás néniket megkérni, hogy rakják el nekünk.

 

Teremtésdobozok

A teremtésdobozok elkészítéséhez hét sajtosdobozra, különböző színű kartonokra, ollóra, szikére, ragasztóra és damilra vagy fonalra van szükségünk. A teremtés hét napját az alábbi ötletek alapján készíthetjük el:

Felhők, égitestek – készítés fázisainak bemutatása képekkel

Forrás

A további tartalmak, és a hozzájuk tartozó dokumentum letöltése már csak előfizetőink részére érhető el! Előfizetéshez kattintson ide!

A Sokrétű játékok sorozat új bejegyzéseit megtalálod a Segédanyagok / Sokrétű Játékok / Vizuális-térbeli intelligencia menüpont alatt.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .