Vizuális-térbeli intelligencia

 

Csipesszel nyíló sír

Ez a mozgatható makett kicsikkel is elkészíthető, csak arra kell odafigyelni, hogy jó helyre ragasszuk a megfelelő elemeket. A forrásoldalon regisztráció után letölthető sablonokat is találunk, de az ábrák és a leírás alapján a makett enélkül is elkészíthető:

  • ●  Rajzoljuk meg, és vágjuk ki a sírdomb és a kerek kőlap formáját. Majd színezzük mindkettőt zsírkrétával. A kerek kőlapot középen vágjuk ketté.
  • ●  Vágjunk ki egy papírcsíkot, és írjuk rá: Ő feltámadt! Vagy: Jézus feltámadt! A csíkot színezhetjük is, majd ragasszuk a sírbolt szája mögé úgy, hogy az írás látszódjon.
  • ●  A sírdombot ragasszuk rá a csipesz alsó részéhez hátulról. Egy-egy fél kőlapot pedig ragasszunk a csipesz alsó és felső részére elölről. Ha a csipeszt kinyitjuk, a kőlap is megnyílik, és mögötte láthatóvá válik az üres sír és a felirat.

Forrás

A további tartalmak, és a hozzájuk tartozó dokumentum letöltése már csak előfizetőink részére érhető el! Előfizetéshez kattintson ide!

A Sokrétű játékok sorozat új bejegyzéseit megtalálod a Segédanyagok / Sokrétű Játékok / Sokrétű ünnepek, tavaszi ünnepkör menüpont alatt.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .