10. Jézus utolsó parancsa és búcsúja

Mit parancsolt Jézus a tanítványainak, mielőtt felment a mennybe? És milyen szavakkal búcsúzott el tőlük? Egészítsd ki a megfelelő kifejezésekkel az igéket! Az üres helyekre kattintva legördül a lehetséges válaszok listája, de több olyan kifejezés szerepel, ami nem illik a bibliai idézetbe. A megfelelőt kell kiválasztani.

A tankockához kattints ide: Jézus utolsó parancsa és búcsúja

Nekem adatott minden hatalom mennyen és földön. Menjetek el tehát, tegyetek tanítvánnyá minden népet, megkeresztelve őket az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek nevében, tanítva őket, hogy megtartsák mindazt, amit én parancsoltam nektek; és íme, én veletek vagyok minden napon a világ végezetéig. (Máté 28,18–20)

Erőt kaptok, amikor eljön hozzátok a Szentlélek, és tanúim lesztek Jeruzsálemben, egész Júdeában és Samáriában, sőt a föld végső határáig. (ApCsel 1,8)

Kép forrása

Jézus ezután felemeltetett, és felhő takarta el a tanítványok szeme elől. Milyen felhő? Válogass a felhőzetek közül, de először keresd meg a felhőpárokat.

A tankockához kattints ide: Felhőpárok

 

 

A Digitális segédanyagok sorozat új bejegyzéseit megtalálod a Segédanyagok/Digitális segédanyagok menüpont alatt.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .