09. Szólj, Uram…

  • Történet, téma: Sámuel elhívatása
  • Igehely: 1Sámuel 3,1–21
  • Szervezési forma: Napközis foglalkozás

 

1. Meghallod a hangom?

A gyerekek válasszanak párt maguknak, majd a párok álljanak fel egymással szemben jó 4-5 méter távolságra egy-egy sorban. Az egyik csoport hunyja be a szemét vagy forduljon meg (hogy ne tudjanak lesni). A másik csoport keveredjen össze úgy, hogy senki se legyen szemben a saját párjával. Azután kezdjék el keresztnevükön szólítgatni a párokat. A szólítottak behunyt szemmel, csak a hangra figyelve keressék meg a párjukat, ami nem lesz egyszerű, hiszen nagy lesz a hangzavar. Az ütközések elkerülése miatt óvatosan, kis léptekkel, kinyújtott kézzel előre-oldalra tapogatva haladjanak.

A további tartalmak, és a hozzájuk tartozó dokumentum letöltése már csak előfizetőink részére érhető el! Előfizetéshez kattintson ide!

A bejegyzés megtalálható a Segédanyagok/Bibliai lapozgató menüpont alatt, a „Gyerekek a Bibliában” c. sorozatban: https://kateteka.hu/segedanyagok/bibliai-lapozgato/

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .