Sokrétű: Verbális-nyelvi, önismereti, egzisztenciális intelligencia

 

Hálakoszorú

Az adventi koszorúhoz kapcsolódó alkalmak jó lehetőséget nyújtanak gyerekeknek és felnőtteknek is a hálaadásra. Akár otthon, a gyülekezetben vagy iskolában, egy-egy osztályban is megvalósítható.

Adventi gyertyagyújtáskor (pl. hétkezdő áhítat keretében), minden alkalommal egyel több gyertyát gyújtunk meg a koszorún, jelezve, hogy a fényesség egyre közeledik.

Ez az alkalom jó lehetőséget ad, hogy a gyerekek elgondolkodjanak azon, mi mindent kaptak Istentől, mi mindenért mondhatnak köszönetet. A gyertyagyújtás után minden gyerek mondjon egy dolgot, ami jó volt neki ebben az évben, és amiért köszönetet mondhat Istennek.

Kép forrása

A további tartalmak, és a hozzájuk tartozó dokumentum letöltése már csak előfizetőink részére érhető el! Előfizetéshez kattintson ide!

A Sokrétű játékok sorozat adventi bejegyzéseit megtalálod a Segédanyagok / Sokrétű Játékok / Sokrétű ünnepek, téli ünnepkör menüpont alatt.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .