Sokrétű: Kapcsolati, egzisztenciális intelligencia

 

Nyilas Misi és barátai

A Magyarországi Református Egyház többféle ajándékgyűjtő programot szervez advent idejére.

„A Szeretetdoboz akció keretén belül tartós élelmiszercsomagokkal segítik a nélkülözésben élőket, a Nyilas Misi Pakkokban kisgyermekek számára játékokat és édességeket gyűjtenek, és idén újdonságnak számít a Szeretetdoboz-kívánságlista, amellyel mélyszegénységben élő gyermekek karácsonyi kívánságait válthatjuk valóra” – mondta el Oláh István, az MRSZ kuratóriumi elnöke sajtótájékoztatón.

A programról bővebben itt olvashatunk: https://www.reformatus.hu/mutat/16766/

 

Angyalbatyu

A Római Katolikus egyház Angyalbatyu programjának keretében kisgyermekeknek várnak ajándékdobozokat. A weboldalon praktikus tanácsokat olvashatunk arról, hogyan érdemes egy-egy ilyen ajándékdobozt összeállítani. A dobozok egyházmegyénként (van ahol több helyen is) a honlapon megadott gyűjtőpontokon adhatók le.

https://angyalbatyu.hu/

 

Cipősdoboz

A Baptista Szeretetszolgálat ebben az évben is megszervezi Cipősdoboz-akcióját. A honlap segítségével az ajándékdobozok nyomon is követhetők, hogy mely településen örvendeztették meg a gyerekeket.

https://ciposdoboz.hu/gyik

Kép forrása

 

 

A Sokrétű játékok sorozat adventi bejegyzéseit megtalálod a Segédanyagok / Sokrétű Játékok / Sokrétű ünnepek, téli ünnepkör menüpont alatt.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .