Pages Navigation Menu

Vizes kifestők a teremtésről és Jézus csodáiról

Jézus csodái vizes kifestőA teremtés vizes kifestő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A teremtés – vizes kifestő

Jézus csodái – vizes kifestő

 

A vizes kifestő tényleg varázslatos színezőkönyv, ahogyan ígéri.  A gyerekek egy vízzel újratölthető ecset-tollal festik át a könyv fehér-áttetsző felületét, amin a víz hatására előtűnnek és megelevenednek a színek. Részletről részletre kelnek életre a történet mozgalmas képei, amit a gyerekek a felfedezés örömével fogadnak. Így kapcsolódik a felfedező tanulás a Teremtéshez vagy Jézus csodáihoz. Száradás után a képek kifehérednek és eltűnnek, így a könyv sokszor újrafesthető.

A függőlegesen lapozható, vastagtáblás kifestő 5 oldal rövid történetein és figyelemfelhívó feladatain, valamint egy hatodik, a témát összefoglaló oldalon keresztül meséli el a történeteket. A „színezés” már a firkálni tudó gyereknek is sikerélményt nyújt, így 3 éves kortól nyugodtan ajánlható a kifestő. Ám az olvasni tanuló vagy olvasni tudó gyerekek sem maradnak ki a jóból, csak náluk a felfedezés izgalma a szövegre is kiterjed. Leginkább 3-8 év között ajánljuk.

 

Megvásárolhatók a keresztyén könyvesboltokban, és megrendelhető itt a web-boltunkban.

Hozzászólások

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..