Pages Navigation Menu

365-083. A négy evangélista – alsós

2013. augusztus első hete

Korosztály: Alsós
Élettéma:
Evangéliumi portrék – a négy evangélista elbeszélésében
Bibliai téma:
A négy evangélista: Máté, Márk, Lukács, János
Igeszakasz:
A négy evangélium
A foglalkozás címe:
Négyen Krisztusról
Üzenet/téma:
Négyen írták le Jézus történeteit. Ugyanarról a Krisztusról tesznek bizonyságot, mégis másképpen. Mindannyian mások vagyunk, mégis Krisztusban, Isten egyszülött Fiában kaptunk szabadítást és megtartást.
Aranymondás/kulcsige:
Térjetek meg, mert elközelített a mennyek országa. (Máté 4,17) Jézus Krisztus az Isten Fia. (Márk 1,1) Az Emberfia azért jött, hogy megkeresse és megtartsa az elveszettet. (Lukács 19,10) Nincs senkiben nagyobb szeretet annál, mintha valaki életét adja barátaiért . (János 15,12)

365 bibliai történet: Nincs különálló bibliai lecke az evangéliumok szerzőiről. Fontos mégis, hogy róluk is kapjanak hírt a gyerekek. Augusztus hónappal újra előkerülnek az evangéliumok történetei. Hónaponként egy-egy élettéma köré csoportosítva, mintha egy gyülekezeti gyermek bibliaiskola indulna. Ennek bevezetésére szolgál az első óra.

Mindezek a tartalmak, és a hozzájuk tartozó dokumentum letöltése már csak előfizetőink részére érhető el! Előfizetéshez kattintson ide!

Hozzászólások

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..