Pages Navigation Menu

2. Találós kérdések írása

TÉMA CÍME: Jób vadasparkja 1
BIBLIAI TÖRTÉNET: Mezei vadak és madarak (Jób 38,39 – 39,30)

 

Mindezek a tartalmak, és a hozzájuk tartozó dokumentum letöltése már csak előfizetőink részére érhető el! Előfizetéshez kattintson ide!

3 hozzászólás

 1. De ezt hogy kel?

  • Kedves Vivi!
   A feladat megfogalmazása egy kicsit bonyolult a sok példa és kérdés miatt. A megvalósítás azonban egyszerűbb. A gyerekek kis csoportokat alkotnak, és találós kérdéseket fogalmaznak meg általuk ismert állatokról. A találós kérdések lehetőleg csavaros, szellemes kérdések legyenek, érdemes valami játékot vinni bele, ettől lesz érdekes. De nem fontos, hogy versforma legyen. Mutattam néhány példát is, de ezeket sem fontos felhasználni, csak ha elakadnak a gyerekek. Az ő fantáziájukban általában lehet bízni, de nem árt, ha van néhány jó példa a tarsolyunkban. Találós kérdéseiket a gyerekek egymásnak tehetik fel a csoportokban. Végül érdemes közösen is megbeszélni ezeket, a beszélgetéshez szolgál a feladat végén található néhány kérdés.

   Ha még ezen kívül is segítségre van szüksége, kérem, írja meg, konkrétan mit nem ért.
   Miklya Zsolt

Hozzászólások

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..